Reservatie

Terug naar overzicht

55e Grote Nacht der 33 Masterchefs

Locatie:

Monacoplein z/n 8400 Oostende

Website

04 Dec 2017 - 19:00

Monacoplein z/n 8400 Oostende

De orde van de 33 Meesterkoks van België nodigt u graag uit op de 55e Grote Nacht der 33 Masterchefs en het Magistraal Kapittel. Tijdens dit diner worden de meesterkoks, ambassadeurs, compagnons de la Toque Blanche en ereleden benoemd. De 33 Masterchefs of Belgium (voorheen de Orde der 33 Meesterkoks van België) is de oudste en de grootste culinaire vereniging van het land. Om Meesterkok te ...

De orde van de 33 Meesterkoks van België nodigt u graag uit op de 55e Grote Nacht der 33 Masterchefs en het Magistraal Kapittel. Tijdens dit diner worden de meesterkoks, ambassadeurs, compagnons de la Toque Blanche en ereleden benoemd.
De 33 Masterchefs of Belgium (voorheen de Orde der 33 Meesterkoks van België) is de oudste en de grootste culinaire vereniging van het land. Om Meesterkok te kunnen worden is het imperatief dat de patroon aan het fornuis staat.
Naast de Meesterkoks groepeert onze vereniging ook een 100tal chef die Compagnon de la Toque Blanche zijn en die eventueel kunnen doorstromen naar het Meesterkok zijn.
Onze doel is het promoten van de Belgische gastronomie met daarbij het accent te leggen op onze schitterende streekproducten en dit zowel voor Vlaanderen als voor Wallonië.